15 Aralık 2017, Thomas Liquori

Gerçekçi olalım; hepimiz ekstra güç arıyoruz. Motorunuzdan ve aracınızdan en iyi şekilde yararlanmak, size daha iyi performans sağlar ve sürüşü daha keyifli hale getirebilir. Rislone'da müşterilerimiz performans, güvenilirlik ve yakıt tasarrufunda en iyisini istiyor. Önemli beygir gücü kazanımları, süperşarjlar ve turboşarjlar gibi güç toplayıcılardan gelirken, çok pahalıya malolmadan da motorunuzdan en iyi şekilde yararlanmanın yolları vardır. Motorunuzdan daha fazla güç elde etmenin şu beş yolunu göz önünde bulundurun:

  • Soğuk hava girişi (CAI): Soğuk hava giriş kiti, gelen havanın sıcaklığını düşürür ve daha fazla hava giriş akışı sağlar ki bu da yanma için daha fazla oksijen demektir. Aracınızın ECU'su (bilgisayar), oksijendeki artışa uygun olarak daha fazla yakıt ekleyerek, gözle görülür bir performans artışı sağlar. NOT: Aracınız için yoğun bir soğuk hava girişi uygun olursa, yeni bir ayar (ECU yeniden eşleme) gerekli olabilir. Aracınız için seçtiğiniz soğuk hava girişi ayrıntılarını ve kurulum için neyin gerekli olduğunu bildiğinizden emin olmalısınız.
  • Yedek parça düzgün akış hatlı egzoz manifoldları: Yakıt ve hava karışımınız yandığında, çok fazla geri basınç (ve kayıplar) oluşturmadan motorunuzdan çıkmasını istersiniz. Yedek parça düzgün akış hatlı egzoz manifoldları, akışı artırmak ve daha fazla motor gücünü serbest bırakmak için tasarlanmıştır. Bunları kullanmazsanız, cat-back veya axle-back yedek parça egzoz sistemlerinden daha mütevazı kazançlar (ve iyileşmiş egzoz sesi!) elde edebilirsiniz.
  • Yüksek akışlı katalitik konvertör: Katalitik konvertörünüz, egzoz sisteminizde egzoz kirliliğini arıtmaya yardımcı olan önemli bir bileşendir. Sorun şu ki, egzoz akışı açısından kısıtlayıcı olabilir. Daha yüksek akışlı bir katalitik konvertör yine de egzozunuzu temizler, ancak daha fazla gaz tepkisi için stok konventörlerden daha az kısıtlama sunar.
  • Lastik performansı: Lastiklerinizi düzgün bir şekilde şişirmek ve bunları doğru şekilde ayarlamak kadar basit bir şey, özellikle virajlar ve güçlü bir sürüş ile uğraşırken performansınızı artırmanıza yardımcı olabilir. Düşük yuvarlanma direncine sahip yarış lastikleri, bunu bir adım daha ileri götürür ve daha fazla performans için aracınızın daha yumuşak ve daha az sürtünmeyle ilerlemesine yardımcı olur.
  • Yüksek performanslı motor yağı: Başlangıçta yarış arabaları için tasarlanmış olan yüksek performanslı motor yağı, daha iyi kayganlaştırma, daha az sürtünme ve daha iyi sıcaklık toleransı için formüle edilmiştir. Sonuç, normal yağla çalışan bir motordan daha fazla güç geliştiren kolay devirlenen bir motordur.

Aracınızın performans potansiyelini ortaya çıkarmak için çok fazla çaba veya paraya ihtiyacınız yoktur. Ayrıca Rislone motor bakım veya katkı maddelerimizden birini, özellikle şimdiye kadar yaptığımız en gelişmiş katkı maddesi; Rislone Nano Prime Motor Performans Artırıcı'yı deneyebilirsiniz. Bu, volanda 700 HP'nin üzerinde ve 500 lb/ft'nin üzerinde tork üreten Rislone RS700 Mustang GT'miz için geliştirdiğimiz aynı katkı maddesidir. Bu şimdiye kadar yaptığımız en gelişmiş katkı maddesidir.

Motor ve yağ bakım kataloğumuzun tamamına göz atabilir, ayrıca ekibimizle iletişime geçebilir, beygir gücünü nasıl artıracağınız ve uygun fiyata motorunuzdan nasıl daha fazlasını elde edeceğiniz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Yorum yap

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce denetlenir

İlgili Ürünler

Nano Prime™ Motor Performans Artırıcı
Nano Prime™ Motor Performans Artırıcı
970TL (KDV Dahil)
Ürün Kodu: 44104